Vlaggen

Vlag bedrukken.

Eenvoudig uw goedkope vlaggen bestellen.

Vlaggen zijn uitermate geschikt als reclamedrager en trekken veel aandacht door het wapperen. Daardoor worden ze veel gebruikt als bedrijfsvlaggen of reclamevlaggen. Bedrukte vlaggen koopt u voordelig bij Stuntvlaggen. Daarbij staat de kwaliteit van de vlag en service bij ons hoog in het vaandel.

✔ Upload uw eigen ontwerp in de winkelwagen
✔ Voorzijde bedrukt, achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar
✔ Topkwaliteit vlaggenstof
✔ In full colour vanaf 1 stuk, in zeefdruk vanaf 5 stuks.
✔ Verzendkosten vanaf 6,95 ex btw

* Aangegeven levertijden zijn op basis van 1 dag na verzending, volgens vervoerder is dat een zekerheid van 95% in Nederland. In aangrenzende landen is dit vaak 1 dag langer. Wij hebben geen invloed op de levering van de vervoerder en zijn ook niet aansprakelijk voor te laat leveren door vervoerder.

Formaat

Onze vlaggen zijn verkrijgbaar in ieder formaat, maar we hebben de meest gangbare formaten van de horizontale gevelvlag en mastvlag voor u geselecteerd. Voor hoogformaat vlaggen ofwel banieren klikt u op de pagina 'Banieren’. Staat uw afmeting er niet bij, klik dan op 'eigen formaat' om uw eigen formaat in te voeren en het bestelproces te vervolgen.

Full Colour of PMS

De vlaggen kunnen full colour worden geprint, dit digitale drukproces heeft een korte levertijd en het is mogelijk foto’s, kleurverlopen en schaduwen te bedrukken. De kleurdoordruk bij full colour is zo’n 95 procent. Voor vlaggen met 1 tot 4 volle kleuren kunnen we zeefdrukken in de gewenste PMS kleuren. Dit is uitermate geschikt voor logovlaggen in grotere oplagen. De kleurdoordruk bij zeefdruk is 100 procent.

Materialen

De vlaggen zijn te bedrukken op diverse materiaal soorten. Bij full color en zeefdruk kunt u kiezen uit standaard vlaggenstof 115 grms glanspolyester wat de meest gekozen optie is. Bij fullcolor kunt u ook kiezen voor longlife, deze stof is licht geperforeerd en de randen worden niet omgezoomd maar heet gesneden 'hotknived' zo rafelt de zoom niet uit de vlag, maar slijt de stof zelf na verloop van tijd. Bij Zeefdruk kunt u ook kiezen voor Spunpolyester, deze stof is wat dikker en sterker en komt wat katoenachtig over, dit is een mooie stof voor wat statigere vlaggen.

Afwerking

U kunt kiezen uw vlag af te werken als horizontale gevelvlag of als horizontale mastvlag. Kies de afwerking ‘met lus en koord’ voor bevestiging aan een vlaggenstok of ‘met haken’ voor bevestiging aan een vlaggenmast.

Levertijden

Dit is de levertijd bij digitaaldruk bij de volgende trajecten
• Budget ca. 9 werkdagen (incl. besteldag voor 14.00 uur) • Regulier 5 werkdagen (incl. besteldag voor 14.00 uur) • Spoed 3 werkdagen (incl. besteldag voor 14.00 uur) • Next day 2 werkdagen (incl. besteldag voor 11.00 uur)

Digitaaldruk op 160 grams spunpolyester is er in een traject van 8 werkdagen of ca. 15 werkdagen. Bij zeefdruk is de levertijd ca. 15 werkdagen, soms is dit sneller afhankelijk van het moment van bestellen in verband met vaste transportdagen.
 

Uploaden vlagontwerp

Upload uw eigen ontwerp en controleer uw bestand. Wij kijken uw bestanden altijd even na op globale opmaakfouten. Inhoudelijk gaan wij er van uit dat u uw bestand goed heeft gecontroleerd. Heeft u geen kant-en-klaar bestand dan kunt u uw logo of afbeelding ook via WeTransfer naar ons sturen. Hier zijn wel opmaakkosten van 20,- aan verbonden.

Bij Stuntvlaggen bent u verzekerd van de goedkoopste bedrukte vlaggen met de beste kwaliteit en service. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen en wij vertellen u graag alles over uw vlag bedrukken bij Stuntvlaggen.nl