Over ons

Corné Groeneveld maakt in 2006 een sprong in het diepe. Hij besluit zijn eigen full service reclamebureau op te richten genaamd Vectorlogo. Hier biedt Corné verschillende diensten aan waaronder: logo ontwerp, huisstijl ontwerp, autobelettering, gevelreclame, vlaggen en meer.

In 2010 treedt René in dienst, een oud-collega van Corné. Samen hebben wij jarenlang bij een reclame- en vlaggenbedrijf gewerkt. Hierin hebben wij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Sinds 2012 verkopen de mannen kwalitatieve reclamevlaggen met stuntprijzen onder de naam Stuntvlaggen.nl. Tegenwoordig is dit de corebusiness en is Stuntvlaggen.nl de grootste leverancier van reclamevlaggen in Nederland. Sinds begin 2023 hebben wij ons team uitgebreid met Jaimie, zij is verantwoordelijk voor de marketing en een stukje sales ondersteuning. 

Wie zijn wij

Bij vragen of speciale wensen zult u contact hebben met René, Corné of Jaimie, wij zijn verantwoordelijk voor de sales en we zullen uw order van begin tot eind monitoren. Onze vakmensen maken uw vlaggen in ieder formaat en uitvoering, in kleine of grote oplagen, van scheepsvlaggen tot bedrijfsvlaggen of speciale schuine gevelvlaggen. Ook een maatwerk vlag is mogelijk. Met meer dan 10 jaar ervaring is geen vlaggenopdracht ons te gek!

Onze werkwijze

We gaan altijd voor de beste kwaliteit en afwerking, daar wordt dus zeker niet op bespaard. We hebben een gestroomlijnde workflow ontwikkeld om alle orders met een druk op de knop door te zetten naar de productie. Met een kleine marge is het mogelijk de reclamevlaggen in Nederland spotgoedkoop aan te bieden. We investeren daarom in de marketing om deze tak in Nederland groot te maken, dagelijks weten vele bedrijven, instellingen, scholen, festivals etc. ons te vinden voor de voordeligste en beste vlaggen. Enkele stuks tot honderden of duizenden vlaggen met diverse druktechnieken, ook beachflags, textielframes, rolbanners, PVC en andere doekproducten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Kantoor

(Dit is geen productielocatie)
Veersteeg 2
4212 LR Spijk
KvK 18084014
BTW NL 0021.17.000.B07