Vlag 100x70cmVlag 100x70cmVlag 100x70cmVlag 100x70cmVlag 100x70cm
Vlag 100x70cmVlag 100x70cmVlag 100x70cmVlag 100x70cmVlag 100x70cm

Vlaggen

Goedkope vlaggen laten bedrukken?

Goedkope vlaggen

Bent u op zoek naar goedkope vlaggen, wij hebben de goedkoopste vlaggen van Nederland. Door ons geautomatiseerde systeem en een strakke workflow kunnen we werken met kleine marges zodat we de vlaggen zeer goedkoop kunnen aanbieden met de hoogste kwaliteit stof en bedrukking. Alle voordeel voor de gebruiker.

Bestel daarom eenvoudig en goedkoop uw bedrukte vlaggen.

Meer informatie

Informatie

* Aangegeven levertijden zijn op basis van 1 dag na verzending, volgens vervoerder is dat een zekerheid van 95% in Nederland. In aangrenzende landen is dit vaak 1 dag langer. Wij hebben geen invloed op de levering van de vervoerder en zijn ook niet aansprakelijk voor te laat leveren door vervoerder.

Goedkope vlaggen nodig? Dan ben je bij stuntvlaggen.nl aan het juiste adres, Stuntvlaggen.nl is de specialist die goedkoop vlaggen kan produceren. Bij ons kun je namelijk kwalitatief hoogwaardige vlaggen bestellen tegen aantrekkelijke prijzen. Dit komt omdat wij dagelijks een hoge volume vlaggen maken. We hebben de beschikking over meerdere grote productielocaties waar onze medewerkers met zorg jouw vlag produceren. Daardoor kun je bij Stuntvlaggen.nl goedkope vlaggen op maat laten maken.

Goedkope vlaggen bestellen bij stuntvlaggen.nl

Bij stuntvlaggen.nl kun je een kwalitatieve en betaalbare vlag bestellen. Onze specialisten hebben veel ervaring en geven jou graag deskundig advies, zodat je het juiste materiaal kiest om je vlag de look and feel te geven die het nodig heeft. Je kunt jouw ontwerp zelf uploaden, of gebruik maken van onze opmaak service. De vlaggen bedrukken wij voornamelijk digitaal in Nederland of bij zeefdruk in Azie. Op deze manier kunnen de kosten laag houden. Doordat wij voor diverse nationale- en internationale bedrijven verschillende vlaggen maken, drukken wij dagelijks een groot aantal vlaggen. Door deze grote volume kunnen wij jouw vlag voor een zeer lage prijs aanbieden.

Mijn goedkope vlaggen bestel ik bij Stuntvlaggen.nl

Ben je ervan overtuigd om jouw vlag bij ons te bestellen? Heel verstandig. Neem dan direct contact op met één van onze specialisten, zijn staan jou graag te woord via chat of telefoon en geven je een passend advies of bestel jouw vlag direct via onze configurator. Wij maken jouw vlag op maat. Ben je geïnteresseerd in deze dienst? Stel dan je eigen goedkope vlaggen samen.

Klik hier om naar goedkope banieren te gaan.

Werktekeningen

Aanleverspecificaties

- Bestand rondom 1cm groter voor de afloop.
- Opslaan als PDF/X-4:2008
- PMS kleuren mogen blijven staan
- RGB mag blijven staan, maar wordt door ons teruggebracht naar CMYKOV
- Resolutie lager dan 25 dpi is slecht
- Resolutie groter dan 50 dpi is goed.
- Resolutie groter dan 100 dpi is ongewenst ivm te zware bestanden

Lees meer