Banieren

Banieren bedrukken

Laat je banieren drukken bij Stuntvlaggen! Je kunt dit type vlag gebruiken voor masten met of zonder banieruithouder. Verkrijgbaar in diverse formaten en materiaalsoorten. De banieren worden aan 1 zijde full color bedrukt waarbij het ontwerp minimaal 95 procent doorschijnt. Wij gebruiken uitsluitend UV- en waterbestendige inkten.

✔ Upload uw eigen ontwerp in de winkelwagen
✔ Mét of zonder open zoom voor banieruithouder
✔ Voorzijde bedrukt, achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar
✔ Topkwaliteit vlaggenstof
✔ In full colour vanaf 1 stuk, in zeefdruk vanaf 5 stuks.
✔ Verzendkosten vanaf 6,95 ex btw

* Aangegeven levertijden zijn op basis van 1 dag na verzending, volgens vervoerder is dat een zekerheid van 95% in Nederland. In aangrenzende landen is dit vaak 1 dag langer. Wij hebben geen invloed op de levering van de vervoerder en zijn ook niet aansprakelijk voor te laat leveren door vervoerder.

Banieren en hoogformaat vlaggen

Banieren hebben bovenaan een tunnel zodat deze over een banieruithouder geschoven kunnen worden. Zo is een banier altijd zichtbaar, ook als het niet waait. Banieren zonder tunnel zijn eigenlijk hoogformaat vlaggen. Het enige verschil is dat de gekozen formaten aan de mastzijde om de meter wordt afgewerkt met kunststof haken. De kunststof haak aan de bovenkant wijst omhoog en de kunststof haak aan der onderkant wijst naar beneden, net als een gewone mastvlag. Zowel banieren als hoogformaat vlaggen zijn gemaakt voor gebruik in een vlaggenmast. Banieren zijn groter dan vlaggen waardoor er meer ruimte is voor uw ontwerp. Hier vindt u de beste prijzen voor bedrukte banieren. De kwaliteit van de banieren en de service staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze banieren zijn verkrijgbaar in ieder formaat, maar we hebben de meest gangbare hoogformaat vlaggen voor u geselecteerd. Voor horizontale gevelvlaggen of mastvlaggen kijkt u op de pagina ‘Vlaggen’. Staat uw afmeting er niet bij, klik dan op 'eigen formaat' om uw eigen formaat in te voeren en het bestelproces te vervolgen.

Full coulour of PMS

De banieren kunnen full colour worden geprint, dit digitale drukproces heeft een korte levertijd en het is mogelijk foto's, kleurverlopen en schaduwen te bedrukken. De doordruk bij full colour is zo'n 95 procent. Voor banieren met 1 tot 4 volle kleuren kan Stuntvlaggen zeefdrukken in de gewenste PMS kleuren. Dit is uitermate geschikt voor bedrijfsbanieren in grotere oplagen. De doordruk bij zeefdruk is 100 procent.

Banieren bedrukken

De banieren zijn te bedrukken in diverse materiaal soorten en af te werken met een tunnel of zonder een tunnel aan de bovenzijde. Banieren met een tunnel zijn geschikt voor masten met een banieruithouder (draaibare horizontale stang). Dit zorgt ervoor dat de banieren ook zonder wind recht en leesbaar zijn. Banieren hebben standaard aan de mastzijde om de meter een clip voor bevestiging van de mast (d.m.v. mastringen).

Levertijden

Onze levertijden zijn bij digitaal druk 5 tot 7 werkdagen budget, 3 tot 4 werkdagen standaard en 2 werkdagen spoed, next-day leveringen zijn ook mogelijk deze bestellingen moeten wel voor 11.00 uur aangeleverd worden. Bij zeefdruk is de levertijd gemiddeld 10 werkdagen, dit is afhankelijk van het moment van bestellen in verband met vaste transportdagen.

Uploaden

Upload uw eigen ontwerp in onze uploader, zo heeft u volledig grip op uw bestelling. Stuntvlaggen kijkt uw bestanden altijd even na op globale opmaakfouten. Inhoudelijk gaan wij er van uit dat u uw bestand goed heeft gecontroleerd. Bent u niet zeker van uw aangeleverd bestand, klik dan op bestandscontrole, wij kijken uw bestnd dan nog eens grondig na. Wilt u een ontwerp laten maken kies dan voor 'ontwerp laten maken' dit kost 20,- en wij nemen contact op voor de specificaties.

Bij Stuntvlaggen bent u verzekerd van de goedkoopste bedrukte banieren met de beste kwaliteit en service. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen en wij vertellen u graag alles over banieren bedrukken.