Dranghekdoeken
Dranghekdoeken

Dranghekdoeken

Promoot uw merk, deel cruciale informatie en val op tijdens evenementen met een dranghekdoek. Geschikt voor binnen en buiten en eenvoudig te bevestigen. Dranghekdoeken hebben de perfecte combinatie van functionaliteit en visuele aantrekking. Bedrukt dranghekdoek passend op een standaard dranghek (250x110cm). Formaat doek is 215x73cm. Standaard omgezoomd met ringen in de hoeken en om de 30cm. 

Verkrijgbaar in:

✔ 115 gr/m² glanspolyester, vlaggenstof. (transparant)
✔ 510 gr/m² PVC zeildoek

Levertijd ca. 5 werkdagen

 

Meer informatie

Informatie

Bedrukte dranghekdoeken

Ontdek de kracht van bedrukte dranghekdoeken voor het bevorderen van merken, sponsors, evenementen en producten. Met een duidelijke zichtbaarheid trekken deze doeken moeiteloos de aandacht van voorbijgangers, waardoor uw boodschap effectief wordt gecommuniceerd.

Meer dan alleen een reclamemiddel, dienen dranghekdoeken ook als veelzijdige sfeerverbeteraars tijdens evenementen. Ze dragen bij aan de visuele aantrekkingskracht van de omgeving en spelen een essentiële rol bij het creëren van een onderscheidende sfeer die de algehele ervaring verrijkt.

Of het nu gaat om het vergroten van de naamsbekendheid of het scheppen van een herkenning. Maak gebruik van deze krachtige visuele communicatiemiddelen om uw boodschap op een unieke en aantrekkelijke manier over te brengen. 

Werktekeningen

Aanleverspecificaties

- Bestand rondom 1cm groter voor de afloop.
- Opslaan als PDF/X-4:2008.
- PMS kleuren mogen blijven staan.
- RGB mag blijven staan, maar wordt door ons teruggebracht naar CMYKOV.
- Resolutie lager dan 25 dpi is slecht.
- Resolutie groter dan 50 dpi is goed.
- Resolutie groter dan 100 dpi is ongewenst ivm te zware bestanden.

Lees meer