Polyester vlaggenmasten

Duurzaam en onderhoudsvrij

Bij het bestellen van een vlaggenmast hebt u de keuze uit diverse varianten en materialen. De polyester-vlaggenmast is zonder twijfel een van onze topmodellen. Deze vlaggenmast is gemaakt van duurzaam, glasvezelversterkt polyester. Het materiaal is onderhoudsvrij en heeft een glanzende, gladde en vuilafstotende afwerking. Deze vlaggenmast is dus ook prima bestand tegen zware weerselementen als regen, harde wind, hagel en sneeuw. Polyester is bovendien zeer sterk en bescheiden in gewicht, wat leidt tot een gouden combinatie van stevigheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. De polyester-vlaggenmasten zijn leverbaar met kikker, antidiefstal, lier en antidiefstal en met banierhouder. De masten zijn bovendien verkrijgbaar in diverse hoogtes, namelijk 6, 7, 8, 9, 10 en 12 meter. Tijdens het bestelproces dient u een keuze te maken voor het type mastknop, de kleur van de mast, het type montage en de manier van plaatsen (doet u het zelf of nemen wij de klus voor onze rekening). U kunt tot slot bepalen of u ook gelijk een vlag of banier bij de mast wilt bestellen.

Zowel voor bedrijven als particulieren

Hoewel onze polyester-vlaggenmasten vaak worden gebruikt door bedrijven voor reclamedoeleinden, leveren we deze producten ook aan particulieren. Wij maken hierbij geen prijsonderscheid. Topkwaliteit, expertise, maatwerk, persoonlijke aandacht, snelle levertijden en een hoog serviceniveau staan bij ons bovendien altijd voorop, ongeacht of we de zakelijke of de particuliere markt bedienen. In onze handige overzichtstabel kunt u de prijzen per lengte en variant rustig nalezen en direct met elkaar vergelijken.

  •     Vlaggenmasten van Zweedse topkwaliteit;
  •     Kwaliteit en duurzaamheid;
  •     Professionele plaatsing en montage;
  •     Uitgebreide keuze in masten;
  •     Periodieke service en onderhoud mogelijk;
  •     Zeer scherp geprijsd;
  •     Gratis advies via chat;
  •     Snelle reactie op uw vragen;
  •     Persoonlijk contact;
  •     Veilig betalen.

 

De vlaggenmasten van Stuntvlaggen.nl.nl zijn ontworpen om generaties lang mee te gaan. Over ieder detail is nagedacht, zoals gegalvaniseerde bevestigingsmiddelen voor duurzaamheid en speciaal ontwikkelde touwen voor extreme weersomstandigheden. Wij leveren uitsluitend premium producten tegen de beste prijs. Naast vlaggenmasten leveren wij vlaggen.

Indien gewenst dan plaatsen en monteren wij ook uw vlaggenmasten. Vlaggenmasten plaatsen wij in Nederland en België. Voor levering en plaatsing hanteren wij een gunstig tarief. Onze plaatsingsteams hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van vlaggenmasten en helpen u graag.

Wij hebben hoogwaardige polyester vlaggenmasten en aluminium vlaggenmasten. Onze polyester masten worden geproduceerd in Zweden en de aluminium masten in Nederland.

Naast vlaggenmasten leveren wij ook vlaggen, mastvlaggen en banieren met uw eigen logo en opdruk. Wij hebben veelgebruikte standaardmaten vlaggen in ons assortiment maar ook klantspecifieke maten kunnen wij leveren. Alle vlaggen zijn super sterk en van uitstekende kwaliteit.

Onze service is gericht op onze klant en wij leveren snel antwoord op al uw vragen. U kunt bij ons terecht voor een gratis ontwerp, gratis advies en gratis bestandscontrole. Bestelt u een vlaggenmast en wilt u dat wij de montage voor u verzorgen dan neemt onze planning snel contact met u op.

Geef uw bedrijf of woning een professionele uitstraling met een vlaggenmast met prachtige vlag! Een vlaggenmast geeft u de mogelijkheid uw bedrijf, product of service te promoten. Stuntvlaggen.nl zorgt ervoor dat uw bedrijfspand of woning meer uitstraling krijgt.

Heeft u vragen over onze service, mogelijkheden of kwaliteiten? Neem dan contact met ons op.
Vlaggenmasten kopen en plaatsen maakt je zichtbaar

Al in vroeger tijden wilden mensen zich bekend maken met een vlag aan een mast, meestal een houten stok. Om je vestigingsplaats te benadrukken werden houten vlaggenstokken in de grond gestoken. De ontwikkeling van vlaggenmasten heeft de laatste decennia een enorme vlucht genomen. Glasvezel versterkt polyester hebben vlaggenmasten krachtig en soepel gemaakt. Duurzaam, onderhoudsvrij en geschikt voor ruige weersomstandigheden. Onze huidige, sterk doorontwikkelde vlaggenmasten, worden geproduceerd onder strenge milieu en ISO certificaten. De productie van onze vlaggenmasten is gericht op een milieuvriendelijke strategie. Net als bij het milieu is ons klantencontact gericht op de lange termijn.