Aluminium vlaggenmasten

Vlaggenmast aluminium

De aluminium vlaggenmasten zijn gemaakt van lichtgewicht aluminium en hebben een cilindrisch verloop; de masten hebben zowel boven als onder dezelfde doorsnede. De aluminium vlaggenmasten zijn leverbaar in vijf verschillende varianten: budget banierhouder, 60 mm, banierhouder, 90 mm, budget vlaggenmast, 60 mm, mast met hijsbare banierhouder en vlaggenmast, 90 mm. De aluminium masten zijn, afhankelijk van het model, leverbaar in de hoogtes 6 tot en met 9 meter. Als kleur kunt u kiezen voor wit RAL 9010 poedercoating, zilvergrijs geanodiseerd of een RAL kleur. Voor de knop kan er de keuze worden gemaakt tussen een plat oranje, wit of zwarte knop of een tulpvormig oranje, aluminium of messing mastknop. Als montage kunt u kiezen voor een kantelanker, wandbevestiging of oversteekkoker.

 

De vlaggenmasten van Stuntvlaggen.nl.nl zijn ontworpen om generaties lang mee te gaan. Over ieder detail is nagedacht, zoals gegalvaniseerde bevestigingsmiddelen voor duurzaamheid en speciaal ontwikkelde touwen voor extreme weersomstandigheden. Wij leveren uitsluitend premium producten tegen de beste prijs. Naast vlaggenmasten leveren wij vlaggen.

Indien gewenst dan plaatsen en monteren wij ook uw vlaggenmasten. Vlaggenmasten plaatsen wij in Nederland en België. Voor levering en plaatsing hanteren wij een gunstig tarief. Onze plaatsingsteams hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van vlaggenmasten en helpen u graag.

Wij hebben hoogwaardige polyester vlaggenmasten en aluminium vlaggenmasten. Onze polyester masten worden geproduceerd in Zweden en de aluminium masten in Nederland.

Naast vlaggenmasten leveren wij ook vlaggen, mastvlaggen en banieren met uw eigen logo en opdruk. Wij hebben veelgebruikte standaardmaten vlaggen in ons assortiment maar ook klantspecifieke maten kunnen wij leveren. Alle vlaggen zijn super sterk en van uitstekende kwaliteit.

Onze service is gericht op onze klant en wij leveren snel antwoord op al uw vragen. U kunt bij ons terecht voor een gratis ontwerp, gratis advies en gratis bestandscontrole. Bestelt u een vlaggenmast en wilt u dat wij de montage voor u verzorgen dan neemt onze planning snel contact met u op.

Geef uw bedrijf of woning een professionele uitstraling met een vlaggenmast met prachtige vlag! Een vlaggenmast geeft u de mogelijkheid uw bedrijf, product of service te promoten. Stuntvlaggen.nl zorgt ervoor dat uw bedrijfspand of woning meer uitstraling krijgt.

Heeft u vragen over onze service, mogelijkheden of kwaliteiten? Neem dan contact met ons op.
Vlaggenmasten kopen en plaatsen maakt je zichtbaar

Al in vroeger tijden wilden mensen zich bekend maken met een vlag aan een mast, meestal een houten stok. Om je vestigingsplaats te benadrukken werden houten vlaggenstokken in de grond gestoken. De ontwikkeling van vlaggenmasten heeft de laatste decennia een enorme vlucht genomen. Glasvezel versterkt polyester hebben vlaggenmasten krachtig en soepel gemaakt. Duurzaam, onderhoudsvrij en geschikt voor ruige weersomstandigheden. Onze huidige, sterk doorontwikkelde vlaggenmasten, worden geproduceerd onder strenge milieu en ISO certificaten. De productie van onze vlaggenmasten is gericht op een milieuvriendelijke strategie. Net als bij het milieu is ons klantencontact gericht op de lange termijn.