Beachflag voeten

Voeten
Voor indoor gebruik dient u een andere grondvoet te gebruiken dan voor outdoor gebruik. Wanneer uw vlag binnen op een vlakke ondergrond wordt geplaatst, dan kunt u kiezen voor een kruisvoet, een luxe kruisvoet (zwaarder materiaal), een grondplaat of een beachflag houder. Een kruisvoet of grondplaat kan worden verzwaard met een waterzak. Een beachflag houder kunt u vullen met water of zand waardoor de beachflag stabieler komt te staan. Wij raden aan om uw voet te verzwaren.

De hiervoor genoemde voeten kunnen ook buiten worden gebruikt. Wanneer u de mogelijkheid heeft, dan kunt u ook kiezen voor een bevestiging aan de wand of in de grond. Hiervoor kunnen wij de grondpin, grondboor, grondboor eco en drie soorten wandbevestigingen leveren. Een grondpin is gelagerd en eenvoudig in de grond te prikken. Wanneer de ondergrond zacht is en uw beachflag staat op een winderige locatie, kies dan voor de grondboor. De grondboren zijn standaard voorzien van een rotator zodat uw beachvlag kan draaien als het waait. Hierdoor komt er niet te veel druk op de vlaggenmast. Voor een bevestiging aan de wand kunt u kiezen voor de wandbevestiging 0 graden, de wandbevestiging 90 graden of de wandbevestiging 45 graden. De wandbevestigingen zijn gelagerd zodat uw beachflag kan meedraaien met de wind.

Wanneer u een beachflag bestelt, heeft u de mogelijkheid deze zonder stok en tas te bestellen. Dit gebeurt meestal bij een herhalings aankoop. U heeft echter ook de mogelijkheid om een losse beachflagstokkensets te kopen, bijvoorbeeld wanneer uw stokkenset is gebroken door de wind. Wij leveren de losse stokkensets in verschillende maten:  S, M en L.  Om uw beachflag en toebehoren netjes en schoon op te bergen, bieden wij u een beachflag draagtas aan. De draagtas biedt ruimte voor de beachflag, de stokkenset en een voetstuk. Om uw beachflag voet te verzwaren hebben wij eventueel een 8,5 liter waterzak.