RaambordenRaamborden
RaambordenRaamborden

Raamborden

Raambord gevouwen in een hoek en voorzien van dubbelzijdige tape
Veel gebruikt als makelaarsborden, geslaagdborden of geboorteborden.

✔ Ongevouwen formaat 100x70cm
✔ Waterafstotend, milieuvriendelijk materiaal en 100% recyclebaar
✔ Afwerking: snijden, insnijden en v.z.v. dubbelzijdig tape
✔ Kanaalplaat materiaal met een dikte van 3,5mm
✔ UV-print geschikt voor binnen en buiten

 

Meer informatie

Informatie

Een raambord, ook wel bekend als makelaarsbord, geboortebord of geslaagdbord is een bord dat aan een raam wordt bevestigd met dubbelzijdig tape. Ze brengen allemaal een bepaalde boodschap over om de aandacht te trekken van de voorbijgangers.

Makelaarsbord

Een makelaarsbord wordt vaak gebruikt om woningen die te koop of te huur staan te promoten. Het bord bevat informatie zoals te koop of te huur en de naam/logo van de makelaar met eventueel contactgegevens van de makelaar.

Geboortebord

Een geboortebord wordt vaak geplaatst bij de geboorte van een baby. Het bord is vaak versierd met de naam van de baby, de geboortedatum en eventueel afbeeldingen van bijvoorbeeld een ooievaar of een babyflesje.

Geslaagdbord

Een geslaagdbord wordt gebruikt om iemand te feliciteren met het behalen van een diploma of het slagen voor een examen. Het bord bevat vaak een tekst zoals 'Geslaagd!' of 'Gefeliciteerd met je diploma!' en eventueel een afbeelding van bijvoorbeeld een pet of een diploma. Ook worden geslaagdborden veel door scholen besteld om dit aan de leerlingen mee te geven als ze geslaagd zijn.

Doel van raamborden

Het doel van deze borden is om de aandacht van voorbijgangers te trekken en hen te informeren over de gebeurtenis of boodschap die wordt gecommuniceerd. De borden kunnen bijdragen aan het bekend maken van de boodschap en kunnen een leuke en feestelijke sfeer creëren.

Werktekeningen

Aanleverspecificaties