Orange the World

Maak een statement met een Orange the World vlag

Stuntvlaggen.nl is corporate partner van Orange the World en daarbij officiele verkoopkanaal voor diverse Orange the World items.
Bestel hier de kleurechte, duurzame en UV-bestendige uitvoeringen van de Orange the World items voor de Orange the World campagne elk jaar van 25 november tot en met 10 december. Met elke bestelling draagt u bij aan het Orange Trust Fund to End Violence against Women van UN Women, het enige wereldwijde fonds voor het bestrijden van alle vormen van geweld tegen vrouwen en meisjes. Met programma’s op het gebied van preventie van geweld, implementatie van wetgeving en het verbeteren van toegang tot essentiële diensten voor slachtoffers, verbetert het Orange Trust Fund de levens van miljoenen vrouwen en meisjes. Vragen over de campagne? Mail naar orange@unwomen.nl.

Orange the World is de internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Nu harder nodig dan ooit. Help mee en laat zien dat ook jij de strijd tegen geweld tegen vrouwen steunt! Let op: De campagne van Orange the World start elk jaar op 25 november.