Orange the World spandoek 2023Orange the World spandoek 2023
Orange the World spandoek 2023Orange the World spandoek 2023

Orange the World spandoek 2023

Maak een statement met het Orange the World spandoek 250x80cm. Bestel hier het nieuwe ontwerp van de Orange the World spandoek voor de Orange the World campagne elk jaar van 25 november tot en met 10 december.

Met elke bestelling draagt u bij aan het Orange Trust Fund to End Violence against Women van UN Women, het enige wereldwijde fonds voor het bestrijden van alle vormen van geweld tegen vrouwen en meisjes. Vragen over de campagne? Mail naar orange@unwomen.nl.

✔ Spandoek uitgevoerd in een formaat 250x80cm
✔ Rondom gezoomd met ringen in de hoeken
✔ Levertijd: begin november 2023

Klik HIER voor meer Orange the World items.

Meer informatie

Informatie

Met programma’s op het gebied van preventie van geweld, implementatie van wetgeving en het verbeteren van toegang tot essentiële diensten voor slachtoffers, verbetert het Orange Trust Fund de levens van miljoenen vrouwen en meisjes. Orange the World is de internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Nu harder nodig dan ooit. Help mee en laat zien dat ook jij de strijd tegen geweld tegen vrouwen steunt! Let op: De campagne van Orange the World start elk jaar op 25 november.

U kunt een bestelling plaatsen tot 10 november. Alle bestelingen worden tot die tijd verzameld en in 1 keer doorgevoerd naar de productie. De items zullen geleverd worden in de week voordat de actie van Orange the World start.

Aanleverspecificaties