Orange the World kioskvlagOrange the World kioskvlag
Orange the World kioskvlagOrange the World kioskvlag

Orange the World kioskvlag

Maak een statement met een Orange the World kioskvlag

Bestel hier de kleurechte, duurzame en UV-bestendige uitvoeringen van de Orange the World kioskvlag voor de Orange the World campagne van 25 november tot en met 10 december. de Orange the World items zullen begin november geleverd worden.

Met elke bestelling draagt u bij aan het Orange Trust Fund to End Violence against Women van UN Women, het enige wereldwijde fonds voor het bestrijden van alle vormen van geweld tegen vrouwen en meisjes. Met programma’s op het gebied van preventie van geweld, implementatie van wetgeving en het verbeteren van toegang tot essentiële diensten voor slachtoffers, verbetert het Orange Trust Fund de levens van miljoenen vrouwen en meisjes. Vragen over de campagne? Mail naar orange@unwomen.nl.

Klik HIER voor meer Orange the World items.

Levertijd: Begin november

 

Lees meer
aantal
-8
€ 20,94
-7
€ 20,94
-6
€ 20,94
-5
€ 20,94
-4
€ 20,94
-3
€ 20,94
-2
€ 20,94
-1
€ 20,94
0
€ 20,94
1
€ 20,94
Vlaggenstok (aluminium)
Vlaggenstokhouder

Orange the World is de internationale campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Nu harder nodig dan ooit. Help mee en laat zien dat ook jij de strijd tegen geweld tegen vrouwen steunt! Let op: De campagne van Orange the World start woensdag 25 november, de Orange the World items zullen begin november gestuurd worden.