Rol bannerRol bannerRol bannerRol bannerRol banner
Rol bannerRol bannerRol bannerRol bannerRol banner

Rol banner

Een roll-up banner is een populair en veelgebruikt promotiemiddel dat wordt gebruikt voor verschillende gelegenheden en evenementen. Het is een draagbaar display dat bestaat uit een bedrukt pvc zeildoek wat opgerold zit in een cassette. De roll-up banners is gemakkelijk op te zetten en weer in te pakken, waardoor het zeer draagbaar en handig is voor zowel binnen- als buitenevenementen.

✔ Roll-up banner in het meestgebruikte formaat 85x200cm
✔ Standaard gedrukt op 510grams PVC zeildoek
✔ Levertijd ca. 5 werkdagen

Meer informatie

Informatie

Cassette

Roll-up banners zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor uiteenlopende doeleinden, zoals beurzen, conferenties, presentaties, winkels, showrooms, en zelfs als decoratie voor tijdelijke of permanente ruimtes. Ze zijn ideaal voor het tonen van belangrijke informatie, zoals bedrijfslogo's, productafbeeldingen, slogans, kortingsaanbiedingen, contactgegevens en andere visuele elementen die de aandacht van het publiek trekken.

Het gemak van het opzetten en opruimen van een roll-up banner maakt het een praktische keuze. De cassette beschermt de banner tijdens transport en opslag, waardoor de levensduur van de banner wordt verlengd.

Aanleverspecificaties