Beachflag Druppel SmallBeachflag Druppel SmallBeachflag Druppel SmallBeachflag Druppel SmallBeachflag Druppel SmallBeachflag Druppel SmallBeachflag Druppel Small
Beachflag Druppel SmallBeachflag Druppel SmallBeachflag Druppel SmallBeachflag Druppel SmallBeachflag Druppel SmallBeachflag Druppel SmallBeachflag Druppel Small

Beachflag Druppel

Beachflags - ook wel beachvlaggen of strandvlaggen genoemd -  zijn ideale en populaire blikvangers op evenementen, beurzen en langs de kant van de weg (bijv. tankstations). Bovendien is dit product geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing. Door onze ruime keuze voetstukken zijn de beachflags voor elk doeleinde inzetbaar.

✔ Verkrijgbaar in diverse modellen, met of zonder bijpassende stok
✔ Beachflags worden gemaakt van 115 gr/m² glanspolyester
✔ Aan 1 zijde full color bedrukt, achterzijde in spiegelbeeld goed zichtbaar
✔ Rondom gezoomd en verstevigd met rekbare zwarte band 
✔ Stokken volledig gefabriceerd uit zeer sterk fiberglass, geleverd in solide draagtas

Meer informatie

Informatie

Beachflags of strandvlaggen zijn zeer opvallende reclamedragers welke geschikt zijn voor snelle, niet-definitieve plaatsing bij evenementen of als eyecatcher bij winkels. Bij Stuntvlaggen treft u een breed en kwalitatief assortiment van diverse beachflags. Alle complete beachflagsets worden geleverd met een solide beachflagtas.

Drie modellen

Onze beachflags zijn verkrijgbaar in 3 modellen. De Beachflag Standaard is het meest gekozen model. De Beachflag Druppel heeft een kleiner drukvlak, maar is volledig gespannen. De Beachflag Square heeft een groot recht drukvlak, maar is niet gespannen. Elk model is verkrijgbaar in 3 formaten, de aangegeven formaten zijn vlagformaten, door de stok en de voetkeuze is de totale hoogte gemiddeld 50 cm langer.

Full colour

Alle beachflags worden in full colour geprint, zo is het mogelijk foto’s, kleurverlopen en schaduwen te bedrukken. Het is ook mogelijk alleen een losse vlag te bestellen, zo kunt u op uw bestaande systeem een beachflag wisselen. Let op, er zijn veel beachflagsystemen in de markt, onze beachflags staan alleen strak op onze eigen systemen.

Glasfiber

Onze beachflags zijn volledig van glasfiber, dit is sterk en veerkrachtig over de volledige lengte van de beachflag. Er zijn diverse opties om uw beachflagstok stevig te plaatsen, onze voetstukken zijn voorzien van kogellagers om zo de beachflag keurig met de wind mee te laten bewegen.

Uploaden

Upload uw eigen ontwerp in onze ‘Uploader’ in de winkelwagen, zo heeft u volledig grip op uw bestelling. Wij kijken uw bestanden altijd even na op globale opmaakfouten. Inhoudelijk gaan wij er van uit dat u uw bestand goed heeft gecontroleerd. Heeft u geen kant-en-klaar bestand dan kunt u ook kiezen voor 'bestand laten maken 20,-' zo kunt u de bestelling toch afronden en betalen en  kunt u uw logo of elementen via WeTransfer naar ons sturen. (info@stuntvlaggen.nl)

Bij Stuntvlaggen bent u verzekerd van de goedkoopste bedrukte beachflags met de beste kwaliteit en service. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen en wij vertellen u graag alles over beachflags bedrukken. Naast beachflags leveren wij ook banieren, vlaggen, vlaggen op maat en scheepsvlaggen.

Werktekeningen

Aanleverspecificaties

- Bestand rondom 1cm groter voor de afloop.
- Opslaan als PDF/X-4:2008.
- PMS kleuren mogen blijven staan.
- RGB mag blijven staan, maar wordt door ons teruggebracht naar CMYKOV.
- Resolutie lager dan 25 dpi is slecht.
- Resolutie groter dan 50 dpi is goed.
- Resolutie groter dan 100 dpi is ongewenst ivm te zware bestanden.

Lees meer