Banieren

Laat je banieren drukken bij Stuntvlaggen! Je kunt dit type vlag gebruiken voor masten met of zonder banieruithouder. Verkrijgbaar in diverse formaten en materiaalsoorten. De banieren worden aan 1 zijde full color bedrukt waarbij het ontwerp minimaal 95 procent doorschijnt. Wij gebruiken uitsluitend UV- en waterbestendige inkten.

Bedrukt met uw eigen opdruk
Mét of zonder open zoom voor banieruithouder

Duurzaam en nauwkeurig afgewerkt
Gedrukt op topkwaliteit 115 g/m² vlaggendoek
Verkrijgbaar vanaf 1 stuk

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Banieren
Vanaf € 14,70 Normale prijs € 1.000,00
SKU
sv-bv

Banieren zijn hoogformaat vlaggen welke gemaakt zijn voor in een vlaggenmast. Banieren zijn groter dan vlaggen waardoor er meer ruimte is voor uw ontwerp. Hier vindt u de beste prijzen voor bedrukte banieren. De kwaliteit van de banieren en de service staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze banieren zijn verkrijgbaar in ieder formaat, maar we hebben de meest gangbare hoogformaat vlaggen voor u geselecteerd. Voor horizontale gevelvlaggen of mastvlaggen kijkt u op de pagina ‘Vlaggen’. Staat uw afmeting er niet bij, kijk dan bij ‘vlaggen op maat’ om uw eigen formaat in te voeren en het bestelproces te vervolgen.

Full coulour of PMS

De banieren kunnen full colour worden geprint, dit digitale drukproces heeft een korte levertijd en het is mogelijk foto's, kleurverlopen en schaduwen te bedrukken. De doordruk bij full colour is zo'n 95 procent. Voor banieren met 1 tot 4 volle kleuren kan Stuntvlaggen zeefdrukken in de gewenste PMS kleuren. Dit is uitermate geschikt voor bedrijfsbanieren in grotere oplagen. De doordruk bij zeefdruk is 100 procent.

Banieren bedrukken

De banieren zijn te bedrukken in diverse materiaal soorten en af te werken met een tunnel of zonder een tunnel aan de bovenzijde. Banieren met een tunnel zijn geschikt voor masten met een banieruithouder (draaibare horizontale stang). Dit zorgt ervoor dat de banieren ook zonder wind recht en leesbaar zijn. Banieren hebben standaard aan de mastzijde om de meter een clip voor bevestiging van de mast (d.m.v. mastringen).

Levertijden

Onze levertijden zijn bij digitaal druk standaard 5 tot 7 werkdagen of bij Express 3 tot 4 werkdagen. Spoedleveringen of next-day leveringen zijn mogelijk, neem hiervoor telefonisch contact met ons op. Bij zeefdruk is de levertijd gemiddeld 10 werkdagen, dit is afhankelijk van het moment van bestellen in verband met vaste transportdagen.

Uploaden

Upload uw eigen ontwerp of maak uw eigen ontwerp in onze 'online designer', zo heeft u volledig grip op uw bestelling. Stuntvlaggen kijkt uw bestanden altijd altijd even na op globale opmaakfouten. Inhoudelijk gaan wij er van uit dat u uw bestand goed heeft gecontroleerd. Heeft u geen kant-en-klaar bestand dan kunt u uw logo of elementen ook via WeTransfer naar ons sturen. Mogelijk zijn hier wel opmaakkosten aan verbonden.

Binnenbanieren of winkelbanieren

Binnenbanieren of winkelbanieren zijn van ander materiaal en met een andere afwerking. Kijk hiervoor bij textieldoeken. Of bent u op zoek naar staande banieren zoals 'L-Banners' of 'Rollup Banners'? Deze staan onderverdeeld bij beurs en presentatie.

Bij Stuntvlaggen bent u verzekerd van de goedkoopste bedrukte banieren met de beste kwaliteit en service. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen en wij vertellen u graag alles over banieren bedrukken.

STEL JE PRODUCT SAMEN

Gekozen configuratie: